Betsafe: Recension och så fungerar bonusen

Få aktörer på spelmarknaden tar så väl hand om och uppskattar sina kunder som Betsafe. Du står i strålkastarljuset – och med en fräsch layout, ett brett utbud samt fenomenal service har de seglat upp i toppen av branschen. Det är därför med stor glädje vi kan erbjuda en unik bonus hos dem.

Snabbfakta:

 

 • Bonus:
 • Omsättningskrav på bonus:
 • Grundat:
 • Helt på svenska?
 • Svensk support?
 • Support dygnet runt?
 • Fungerar bra i mobilen?
 • Möjlighet stänga spel:
 • Livestreamad sport:

 

 • 100% upp till 1 500 kr.
 • 6x till odds över 1,8.
 • 2006

Säkert och enkelt – dessa bankmetoder finns hos Betsafe

Betsafe är måna om sina spelare och tar hand om dem på bästa möjliga vis – så även med dina uppgifter och överföringar. Allt sker säkert, standardmetoderna finns tillgängliga och även flera andra. Ett brett utbud av möjligheter, lika stora för både uttag och insättningar, vilket vissa spelbolag inte har.

Insättningar: Visa, VISA Electron, Verified by Visa, MasterCard, MasterCard SecureCode, Bank Transfer, Neteller, ClickandBuy, Moneybookers, Entropay.

Uttag: Visa, VISA Electron, Verified by Visa, MasterCard, MasterCard SecureCode, Bank Transfer, Neteller, ClickandBuy, Moneybookers, Entropay.

Unik bonus via oss – 500 kr extra!

1 000 kronor – det är en helt okej välkomstbonus; också vad Betsafe dukar upp för sina kunder – om ni inte öppnar kontot via oss på Spelbolagsjakt.se. Här får ni istället 100% extra upp till 1 500 kronor extra som välkomstpresent.

Vi på Spelbolagsjakt.se försöker alltid förhandla fram unika bonusar för våra kunder hos de högst ansedda spelbolagen och därför är vi stolta och nöjda över att kunna leverera det här erbjudandet till just – er.

Kunden alltid i fokus

Som nämnt – Betsafe är extremt måna om sina kunder och står alltid sitt kast om de inte kan hjälpa er på bästa sätt.

Spelbolagets support är i absolut världsklass; hjälpen är snabbt på plats, servicearbetarna har en positiv kundrelation och är professionella. De nås 24/7 om dygnet – på svenska.

Om det dröjer mer än 60 sekunder att få hjälp via chatten eller 60 minuter via mejlen, garanterar Betsafe en symbolisk ersättningsbonus för detta. Vilken deal, va?

Dessutom har Betsafe infört en avdelning för deras kunder att själva kunna påverka utvecklingen på sajten. Kritik och konstruktiva förbättringsförslag kan lämnas där och om de inför idén, då får du 10 000 rykande färska kronor in på kontot. Idéer om marknader och odds kan också lämnas in.

Just du står i fokus hos Betsafe…

Brett sport- och specialutbud

Vilken känd sport du än vill spela på, hittar du massvis av odds på dessa. Förutom massvisa alternativ på bland annat fotboll och tennis, vilket inte är speciellt unikt, finns det även på sporter som basket och amerikansk fotboll. Eller varför inte blicka in på deras marknader för politik, näringsliv eller film?

Ofta kan du hitta runt 500 spelobjekt på lite större fotbollsmatcher – olika handikapp, målskyttar och hörnor. Allt som kan tänkas möjligt!

Hämta unika bonusen värd 1 599 kr hos Betsafe här!