Redbet: Recension och så fungerar den unika bonusen

Svensk- och Bonnieranknutna Redbet har stortsatsat under de senaste åren; erbjuder fantastiska odds på bland annat Allsvenskan och Premier League, har en unikt formad livemarknad – och ni läsare hos oss får en unik bonus hos dem på 2 000 kronor.

Snabbfakta:

 

 • Bonus:
 • Omsättningskrav på bonus:
 • Grundat:
 • Helt på svenska?
 • Svensk support?
 • Support dygnet runt?
 • Fungerar bra i mobilen?
 • Möjlighet stänga spel:
 • Livestreamad sport:

 

 • 100% upp till 2 000 kronor.
 • 11x
 • 2002

Gränslösa uttag och insättningar – stort utbud

Insättningar: NETeller, Skrill, Przelewy24, WebMoney, paysafecard, direktbetalning med bank, VISA, VISA Electron, Mastercard
Uttag: NETeller, Skrill, WebMoney, direktbetalning med bank, VISA, VISA Electron

Att inte finna ett eller annat sätt för att plocka ut eller sätta in pengar från ditt konto är så gott som en omöjlighet då de mest populära metoderna, som direktbetalning via bank eller VISA finns. Dock stort minus att man inte kan ta ut med Mastercard, även om det sannolikt inte kommer betyda några problem. Flera metoder har inte någon gräns på storleken i överföringarna – något som underlättar rejält för den som vill spela extremt stort eller plocka ut en storvinst.

Unik bonus via oss – 2 000 kronor!

Det är med stor glädje vi på Spelbolagsjakt.se, i samarbete med vår syskonsida Spelbloggare.se, kan erbjuda er läsare en unik bonus på 100% upp till 2 000 kronor.

Att enkelt få ihop en stor spelrulle att starta speläventyret är således extra enkelt hos Redbet med en av marknadens största bonussumma. Omsättningskravet på 11x är hyfsat stort, men med den summan – 4 000 kr om bonusen utnyttjas till max – ska det inte vara något större bekymmer. Snarare en möjlighet att fylla spelkontot med större och fler vinster.

Unik livemarknad – SuperLive

Precis som hos alla spelbolagsjättarna finns en normal livemarknad och Redbets håller, om man kan uttrycka det så, normal standard – men på SuperLive kliver de upp ännu flera snäpp. Framförallt kan man spela på fotbollen i den, men även sporter som golf.

Den stora skillnaden är att man snabbare klicka in spelen och acceptera oddshöjningar på sekunden. Spelobjekten där är också lite speciella, såsom vilken sida som får nästa kort, hörna eller inkast. Utmärkt om matchen kollas live – och visst är det enkelt att snurra upp oddssättarna och hitta värde på den typen av marknader.

Sportinriktade – inga jippon

Redbet dukar upp få odds på så kallade jippon, såsom politik, underhållning och musik, även om de blivit bättre på de områdena under det senaste året. Detta kompenserar de dock med att erbjuda en utmärkt plattform för just – sporten.
Utbudet är inte i absolut toppskikt, men istället återbetalar de mycket till sina kunder, vilket underlättar för den som febrilt letar spelvärde. Oddssättarnas marginaler är med andra ord klart mindre än hos de flesta konkurrenter.

De absolut bästa oddsen hittas på spelbolagets specialområden – Premier League och Allsvenskan. Även på eSporten är de i framkant.

Hämta unika bonusen värd 2 000 kr från Redbet här!